در رسانه ها
اساتید
فراگیری آواز را از سال ۱۳۷۶ با حضور در کلاس درس استاد علیاصغر شاهزیدی آغاز نمود و تاکنون ۲۱ سال است که بهطور مستمر و پیوسته افتخار شاگردی این استاد بزرگ را برای خود حفظ نموده است.
وی نهتنها در خواندن آواز، بلکه در روش تدریس، آهنگسازی و حتی جواب آواز با پیانو، خود را مدیون و مرهون تعالیم و رهنمودهای استاد میداند.
از شانزده سالگی ساز می نواخت، اما نوازندگی را بهطور رسمی و علمی، از سال ۱۳۷۷ در محضر زندهیاد استاد امید علی نحوی آموخت.
زمینه فعالیت درعرصه هنر
او پیانـو را به سبک ایرانی و به شیوه ی آوازی مکتب اصفهان مینوازد و سرلوحه ی اهداف و برنامه های خود را در مباحث، آموزش، آهنگسازی، نوشتن کتاب موسیقی و تولید و ارائه آثار صوتی و تصویری آشنا نمودن و علاقه مند کردن هنرجویان، به موسیقی اصیل و غنی ایرانی قرار داده است.
فعالیت حرفه ای
تدریس پیانــو و کیبورد را از سال ۱۳۸۰ به دعوت استاد نحوی، در آموزشگاه رودکی و سپس در آموزشگاه های دیگر اصفهان (دستان، بیـداد و …) آغاز نمود و موفق به دریافت کارت صلاحیت تدریس از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد.
از سال ۱۳۹۴ نیز با تائید و دریافت مدرک صلاحیت تدریس آواز از جانب استاد شاهزیدی، آموزش هنرجویان متوسطه ی آواز را، در آموزشگاه استاد بر عهده دارد.
همچنین تجربه ی هفت سال همکاری با سازمان بهزیستــی، به عنوان موسیقــی درمانگر و داوری مسابقات سرود مدارس را نیز در کارنامـه ی هنری خود دارد.
کتابهای بیر پارسی، پیانیست پارسی و تئوری پارسی (درزمینه ی آموزش پیانو و کیبورد)
و آلبوم شنونده پارسی (آشنـایی با اصطلاحــات و دستگاه های موسیقی ایرانی) از تألیفــات وی است
که در بسیاری از آموزشگاههای سراسر کشور به عنــوان کتاب پایه ی آموزشــی تدریس می گردد.
با این موسیقی، آواز بخوان
نامهربان نگار (بی کلام) در گام بیات اصفهان فا
نامهربان نگار (بی کلام) در گام بیات اصفهان سل
دل از دستم رفته برون باکلام (برای شنیدن شما )
دل از دستم رفته برون بی کلام (برای خواندن شما )